Paris Hilton ja Elisha Cuthbert kuhertelivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton ja 24-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Elisha Cuthbert ovat viettäneet New Yorkissa railakasta juhlailtaa toisiinsa liimaantuneina, Us Weekly kertoo.

Lehden mukaan Paris ja Elisha olivat newyorkilaisella Tenjune-klubilla tiistai-iltana, kun silminnnäkijät huomasivat ystävysten kietoutuneen toisiinsa. Hiltonin ja Cuthbertin kerrotaan suudelleen ja käpälöineen toisiaan.

26-vuotias Paris ja 25-vuotias Elisha tunnetaan ystävyksinä, mutta he eivät kuitenkaan saapuneet klubille yhdessä. Hilton oli klubilla viettämässä syntymäpäiväjuhlia ja hänet nähtiin kuhertelun lomassa esimerkiksi tanssimassa pöydällä. Muuten hänen kerrotaan käyttäytyneen koko illan mallikelpoisen tyylikkäästi.

Elisha Cuthbertin tiedottaja kiisti kuhertelun Us Weekly -lehdelle. Stara tapasi Elishan pari vuotta sitten Los Angelesissa. Lue tähden haastattelu tästä!