Amy Winehouse sai porttikiellon Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse on joutunut perumaan ensi viikonlopun esiintymisensä Grammy-gaalassa, koska hänelle ei myönnetty viisumia Yhdysvaltoihin. Alkoholi- ja huumeongelmiensa takia parhaillaan vieroitushoidossa olevalla artistilla on siis eräänlainen porttikielto maahan.

Amy Winehouse on ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi peräti kuudessa sarjassa, ja hänet on varta vasten kutsuttu osallistumaan gaalaan. Neitokainen ei kuitenkaan pääse sunnuntaiksi paikan päälle pokkaamaan mahdollisia pystejään, hänen tiedottajansa tiedotti lehdistölle.

– Ikävä kyllä hänen viisumihakemuksensa Yhdysvaltoihin on hylätty Yhdysvaltojen Lontoon suurlähetystössä. Amy on kuntoutunut hyvin vieroitushoidossa kahden viikon aikana. Hän on luonnollisesti pettynyt päätökseen, mutta hyväksyy sen ja keskittyy nyt kuntoutumiseensa, tiedotteessa kerrottiin.

Tällä hetkellä Amy Winehousella ei siis ole asiaa Yhdysvaltojen maaperälle, mutta artisti ja hänen taustavoimansa toivovat, että virkailijoiden kanta tulee tulevaisuudessa vielä muuttumaan. Muussa tapauksessa myös poptähden kiertueet rapakon takana on nyt kierretty.