Winehouse ja Kanye West voitokkaita Grammy-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla Los Angelesissa järjestettiin perinteinen Grammy-gaala, jossa palkittiin musiikkimaailman menestyjiä. Illan voitokkain oli brittipoppari Amy Winehouse, jota ei kuitenkaan päästetty Yhdysvaltoihin vastaanottamaan palkintojaan.

Amy Winehouse voitti peräti viisi Grammya muiden muasssa parhaasta kappaleesta ja parhaasta singlestä Rehab. Lisäksi hänet palkittiin vuoden tulokkaana, parhaana naispopparina ja parhaasta pop-albumista Back To Black. Vieroituksessa oleva tähti kiitti pysteistään satelliitin välityksellä.

Hiphop-tähti 50 Centin levymyynnissä taannoin 6-0 rökittänyt Kanye West menestyi niin ikään hienosti. Hänet palkittiin neljällä Grammyllä, joista tärkein oli tunnustus parhaasta hiphop-albumista Graduation. Lisäksi hänelle meni pystit parhaasta hiphop-soolosta Stronger, parhaasta hiphop-duetosta Southside ja parhaasta hiphop-kappaleesta Good Life.

Justin Timberlake palkittiin parhaana miespopparina. Paras rocklevy oli Foo Fightersin Echoes, Silence, Patience and Grace. Suomalainen HIM oli ehdolla kauneimmasta levyboksista, mutta pysti meni sivu suun. Kaikki Grammy-ehdokkat ja voittajat löytyvät tästä!