Stara.fi Podcast 84 – Iina Kuustonen

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan 8 päivää ensi-iltaan -elokuvassa nähtävä Iina Kuustonen, joka tekee elokuvassa ensimmäisen suuremman elokuvaroolinsa. Aiemmin televisiosarjoista ja FC Venus -elokuvasta tuttu Iina kertoi kuulumisiaan ja esimerkiksi leffan tekemisestä.

Tulevaisuuden suunnitelmiaan Iina Kuustonen ei vielä uskaltanut paljastaa, mutta tulossa on hänen mukaansa mielenkiintoisia projekteja. 8 päivää ensi-iltaan -elokuvassa hänet nähdään mustasukkaisen pahiksen roolissa. Haastattelussa hän kertoo mikä oli leffan kuvausten jännittävin kohtaus.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.