Mikael Konttinen ja Kristian Meurman Euroviisujen finaaliin

Euroviisut · Stara.fi

Tänään kisattiin Suomen Euroviisujen toinen osakilpailu. Finaalipaikkaa tavoittelivat tänään Ninja, Kristian Maurman, Jippu ja Mikael Konttinen.

Suoraan finaaliin osakilpailusta pääsivät tänään Mikael Konttinen ja Kristian Meurman. Konttinen sai äänistä 46 prosenttia ja Meurman 26 prosenttia. Jatkosta pudonneillakin on vielä mahdollisuus selviytyä finaaliin.Alkukarsinnoissa karsiutuneiden kuuden artistin kesken järjestetään 1. maaliskuuta nähtävän finaalilähetyksen yhteydessä vielä erillinen jatkokarsinta, josta kaksi parasta pääsee finaaliin puhelin- ja tekstiviestiäänestyksen perusteella. Varsinaisessa finaalissa on tuolloin mukana kahdeksan esitystä.

Tämän illan osakilpailun esitykset olivat seuraavat:

Ninja: Battlefield Of LoveKristian Meurman: Jos en sua saaJippu: Kanna minutMikael Konttinen: Milloin