Suomen viisufinalistit selvillä

Euroviisut · Stara.fi

Suomen Euroviisujen viimeinen alkukarsinta käytiin tänään suorassa televisiolähetyksessä. Mukana finaalipaikasta olivat kisaamassa Jenna, Cristal Snow, Vuokko Hovatta ja Teräsbetoni.

Jatkoon, eli suoraan finaaliin, illan esiintyjistä selvisi Teräsbetoni saaden 51 prosenttia annetuista yleisöäänistä, sekä Cristal Snow 27 prosentin äänimäärällä. Suomen Euroviisujen finaali nähdään ensi lauantaina suorana televisiolähetyksenä. Finaalissa edustuspaikasta kisaavat Cristal Snown ja Teräsbetonin lisäksi Kari Tapio, Movetron, Kristian Meurman ja Mikael Konttinen.

Näiden finalistien lisäksi myös aiemmin pudonneista vielä kaksi selviytyy finaaliin lähetyksen alussa järjestettävän äänestyksen perusteella. Kansainvälinen Euroviisujen päätapahtuma järjestetään toukokuussa Belgradissa, Serbiassa.