Crumbland ja Vuokko Hovatta sittenkin euroviisufinaaliin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään valitaan Suomen edustaja vuoden 2008 Euroviisuihin Serbian Belgradiin. Illan finaalilähetykseen ovat jo aiemmin selvinneet karsintojen perusteella Movetron, Kristian Meurman, Cristal Snow, Mikael Konttinen, Teräsbetoni ja Kari Tapio.

Parhaillaan käynnissä olevan viisulähetyksen alkajaisiksi jatkosta jo aiemmin pudonneille annettiin vielä toinen mahdollisuus selviytyä viisufinaaliin. Finaalipaikasta kisasivat vielä Ninja, Jippu, Crumbland, Hanna Marsh, Vuokko Hovatta ja Jenna.

Jo kertaalleen jatkosta pudonneista ”toisessa mahdollisuudessa” eniten yleisöääniä saaneet Crumbland ja Vuokko Hovatta ovat nyt siis mukana myös illan finaalissa taistelemassa paikasta Euroviisujen edustuspaikasta. Suomen finaalin voittaja selviää tänä iltana kello 22.00 jälkeen.