Teräsbetoni viisuedustajaksi Serbiaan!

Euroviisut · Stara.fi

Tänään ratkaistiin Suomen edustaja kuluvan vuoden Euroviisuihin Serbian Belgradiin. Suorassa televisiolähetyksessä maamme viralliseksi viisuedustajaksi valittiin Teräsbetoni ja viisukappaleeksi Missä miehet ratsastaa.

Pitkän finaalilähetyksen jälkeen oli vielä vuorossa erillinen superfinaali, johon selvisivät Kari Tapio, Cristal Snow ja Teräsbetoni. Voittaja valittiin siis lopulta heidän joukostaan. Finaalissa annettiin puhelin- ja tekstiviestiääniä yhteensä noin 340.000 kappaletta.

Finaalista tuli siis kolmen erilaisen musiikkityylin kamppailu. Cristal Snow edusti finaalissa konemusiikkia, Kari Tapio perinteistä iskelmää ja Teräsbetoni puolestaan kotimaista metallia. Toissavuoden tapaan voiton vei tällä erää metallimusiikki.