Mitä Amy Winehousen poskelle tapahtui? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumekierteeseen uudelleen retkahtanut poptähti Amy Winehouse on kuvattu valtava mustelma vasemmassa poskessaan. Popparin koko poski on paisunut ja paksun meikkikerroksen alta paljastui salamavalojen välkkeessä suuri sinipunainen mustelma.

Muutama päivä sitten Winehousen ystävät kertoivat jälleen kerran pelkäävänsä laulajan hengen puolesta. News Of The World -lehden haastatteleman lääkärin mukaan Amyn poskeen on mustelman ja posken paisumisen perusteella ilmeisesti kohdistunut kova isku, joka voi toki olla tahallinen tai tahaton.

Katso kuvat Winehousen mustelmasta tästä!

Winehousen tiedottaja selitteli mustelmaa kuitenkin bakteerien aiheuttamalla ihoinfektiolla, jonka takia tähti on parhaillaan antibioottikuurilla. Lääkärille moiset selittelyt eivät kuitenkaan menneet läpi, sillä hänen mukaansa posken paisuminen viittaa nimenomaan iskuun. Siihen viittaavat myös raportit, joiden mukaan Amy pyörtyi toissailtana otettuaan annoksen sekalaisia huumeita ja lääkkeitä.

Lehden saamien tietojen mukaan tähden levy-yhtiö on päättänyt passittaa Winehousen maanantaina takaisin vieroitukseen.