Teräsbetoni sikaili lehdistötilaisuudessa

Euroviisut · Stara.fi

Suomen euroviisuedustajaksi viime viikonloppuna valittu metalliyhtye Teräsbetoni tyrmistytti toimittajat ja viisufanit sikailemalla lehdistötilaisuudessa.

Yhtyeen jäsenet olivat luonnollisesti innoissaan voitostaan, mutta kiroilu, kettuilu ja seksuaalivähemmistöjen arvostelu sai paikalla olijat raivostumaan. Yhtyeeltä tiedusteltiinkin miten se aikoo toimia Serbiassa järjestettävissä englanninkielisissä tiedostustilaisuuksissa, ja bändiläiset kertoivat olevansa siellä hieman rauhallisempia kielimuurin takia.

– Käyttäydymme siellä erittäin asiallisesti, nyt olemme vain idiootteja, yhtye totesi.

Yhtyeellä oli viisufinaalin jälkeen ilmeisen kiire jatkamaan iltaa baarissa, joten ammattimaisuus karisi yhtyeen toiminnasta.

– Voit poistua takavasemmalle, jos sulla on tollasia kysymyksiä. Eksää tierä, ooksää joku toimittaja vai, kitaristi Viljo Rantanen heitti eräälle toimittajalle ja jatkoi lapsellista ivailuaan koko lehdistötilaisuuden ajan.

– Haluuko joku kysyä vielä jotain, vai voiko mennä jo baariin, ryhmän äänitorvi Rantanen tiedusteli.

Euroviisuissa kyse on paljon muustakin kuin musiikista, ja osin juuri esimerkillisen käytöksensä ansiosta Lordi menestyi pari vuotta sitten hienosti. Ainakaan ensimmäisen lehdistötilaisuuden perusteella Teräsbetonille ei voi ennustaa kovinkaan suurta menestystä kansainvälisellä areenalla.