Uusi Bond-tyttö Olga Kurylenko bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan James Bond -elokuvan tähdeksi kiinnitetty näyttelijä-malli Olga Kurylenko poseeraa nyt bikineissä Loaded-lehden tuoreen numeron sivuilla.

James Bond: Quantum of Solace -elokuvassa Bond-tytön roolissa nähtävä ukrainalaissyntyinen 29-vuotias Kurylenko on vielä monille tuntematon tähti, mutta hiljalleen hän alkaa tulla tutuksi myös suurelle yleisölle. Bond-elokuva saa ensi-iltansa 7. marraskuuta 2008.

Ennen Bond-rooliaan hän on kuitenkin esiintynyt kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut Olga Kurylenko nähtiin pelkästään viime vuoden aikana kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Edellisen kerran hän esiintyi valkokankaalla viime syksynä Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman.

Katso Olga Kurylenkon bikinikuvat tästä!