Stara Keanu Reeves

Viihdeuutiset

Muistatko kun Keanu Reeves esiintyi Vaasan Rantarockissa? Katso kuvat

Supertähti Keanu Reeves tunnetaan ympäri maailmaa näyttelijärooleistaan erityisesti Matrix ja Speed -menestyselokuvissa. Harva kuitenkaan tietää, että hän on myös lahjakas muusikko. Reevesin Dogstar-yhtye käväisi vuonna 1999 myös Suomessa, kun se esiintyi Vaasan Rantarockissa.

Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved

Keanu Reeves oli Suomeen tullessaan yksi maailman ajankohtaisimpia julkkiksia, sillä Matrix-elokuvan ensimmäinen osa oli saanut ensi-iltansa vain kolme kuukautta aiemmin. Reeves saikin Vaasassa kaipaamansa lepohetken viihdemaailmasta rakkaan harrastuksensa, musiikin, parissa.

Matrix-tähti ei antanut Rantarockin backstagella lainkaan haastatteluja, eikä hän poseerannut toimittajille. Muiden artistien kanssa Reeves jaksoi kuitenkin poseerata myös yhteiskuvissa. Keikkaa odotellessaan Keanu pelasi bänditoveriensa kanssa backstagella amerikkalaista jalkapalloa ja nautti tarjoilusta.

Taannoin Reevesiä ei päästetty New Yorkissa omiin bileisiinsä, koska ovimies ei tunnistanut häntä. 50-vuotias tähti oli odotellut 20 minuuttia newyorkilaisen The Leonora -ravintolan ulkopuolella, kun ravintolan portsari ei tunnistanut häntä. Kyseessä oli Daughter of God -elokuvan kuvausten karonkka. Ravintolan omistaja Noel Ashman oli tapahtuneesta pahoillaan.

Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Viihdeuutiset

Muistatko Matrix-elokuvan? Näin hulvattomasti perheenäiti tiivisti tarinan

Yhdysvaltalainen Joe Nicolosi katsoi kulttimaineeseen nousseen sci-fi -elokuva Matrixin hiljattain yhdessä äitinsä kanssa. Miehen äiti ei ole nähnyt elokuvaa aiemmin, eikä oikeastaan kuullutkaan siitä. Nyt äiti selittää pojalleen, mitä elokuvassa hänen mielestään tapahtui.

Äiti kertoi pojalleen tarinan siitä, miten Neo-niminen mies kohtaa Moshimo-nimisen miehen yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Lopulta Neon pitää pelastaa tietokoneessa jäljellä olevat ihmiset suurien pyssytaisteluiden avulla. Jossain välissä äiti jopa intoutuu spekuloimaan Neon seksuaalisella suuntautumisella.

Kaikki elokuvan nähneet tietävät, että Matrix kertoo Neo-nimisenä tunnetusta tietokoneohjelmoijasta, tietokonehakkeri Trinitysta ja salaperäisestä Morpheuksesta. Neo kohtaa Morpheuksen, joka kertoo hänelle karun totuuden, eli maailma, jota ihmiset pitävät totena, onkin epätodellinen ja Matrixina tunnettu virtuaalimaailma. Morpheus uskoo Neon olevan salaperäinen Valittu, joka tuhoaisi Matrixin.

Viihdeuutiset

Keanu Reeves shoppaili Perseellä – karautti pois moottoripyörällä

Matrix-elokuvista tuttu tähti Keanu Reeves on viime aikoina viettänyt hiljaiseloa. Lukuisia Hollywood-kaunottaria deittaillut näyttelijä paljasti taannoin saaneensa hermoromahduksen 40-vuotiaana, koska hänelle oli vaikeaa jättää nuoruus lopullisesti taakse.

– Sain hermoromahduksen. Se oli todella noloa, melkein jopa koomista. Minulle se oli kuin toinen murrosikä. Jouduin uudestaan pohtimaan suhdetta itseeni ja ympäröivään maailmaan, Keanu Reeves kertoi Independent-lehdelle.

Nyt Keanu Reeves on ikuistettu shoppailemassa Länsi-Hollywoodissa, jossa hän käväisi ostamassa hieman uutta vaatetusta James Perse -liikkeessä. Ostoskierroksen jälkeen supertähti karautti paikalta moottoripyörällään.

Speed-elokuvastakin tuttu tähti on hermoromahduksestaan huolimatta tehnyt viime vuosina yhä jonkin verran elokuvia. Vuonna 2012 Reeves on kuvannut 47 Ronin ja Generation Um… -elokuvat, jotka menestyivät heikosti. Sittemmin hän kuvasi myös Man of Tai Chi -elokuvaa, joka sijoittuu Pekingiin.

Viihdeuutiset

Yllätyspari Hollywoodissa – supertähdet intiimillä illallisella

Saksalaissyntyinen näyttelijätär Sandra Bullock voitti vuonna 2010 parhaan naispääosan Oscar-palkinnon elokuvasta Elämä pelissä. Samana vuonna hän voitti myös huonoimman naispääosan Razzie-palkinnon roolisuorituksestaan All About Steve -elokuvassa.

Hollywood-kaunottaren rakkauselämää on seurattu tiiviisti viihdelehdissä. Taannoin hänen väitettiin olleen kolmantena osapuolena tähtipari Ryan Reynoldsin ja Scarlett Johanssonin yllättävässä avioerossa. Sittemmin näyttelijättären on kerrottu olevan Reynoldsin kanssa vain hyviä ystäviä.

Nyt 47-vuotias kaunotar on kuvattu intiimeillä treffeillä näyttelijäkomistus Keanu Reevesin kanssa. Pariskunta bongattiin nimittäin illallisella Beverly Hillsissä. Contact Music -sivuston mukaan heidän kerrottiin lähteneen ravintolasta eri aikaan, jotta heistä ei olisi otettu yhteiskuvia. Bullock oli poistunut ruokapaikasta takaoven kautta. Reaves taas poistui etuovelta ja kurvasi Porschellaan nopeasti pois paikalta.

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Näyttelijätär harrasti lapsuudessaan balettia ja teki pieniä sivurooleja äitinsä ooppera-näytöksissä. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.