StaraVideo 39 – Sunrise Avenue

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Emma-gaalan backstagella Sunrise Avenue -yhtyeen Samu ja Jukka. Yhtye kertoo yleisistä kuulumisistaan sekä menestyksestään Keski-Euroopassa. Sunkkarit kertovat myös kotimaisten festarikeikkojen ylivoimaisuudesta ja antavat kuumat lätkävinkit.

Lisäksi miehet valottavat hieman tulevan albumin musiikkilinjaa ja aikataulua sekä seuraavan levyn Keski-Euroopan markkinoilla kohtaamasta kovasta kilpailusta.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. HUOM! Mikäli laitteistosi ei vielä tule MP4-muotoa, videopodcast löytyy myös YouTube -sivustolta.