Michael Jacksonin Neverland pelastuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavissa talousvaikeuksissa jo vuosia ollut poptähti Michael Jackson saa pitää Neverland-ranchinsa. Tila oli jo joutumassa pakkohuutokauppaan tähden velkojen maksamiseksi, mutta nyt asiaan on saatu ratkaisu.

Maaliskuun lopulle suunniteltu huutokauppa on nyt peruttu ja Michael Jackson päässyt lakimiehensä L. Londell McMillanin mukaan sopimukseen velkojiensa kanssa, uutistoimisto AP kertoo. Sopimuksen yksityiskohtia ei paljastettu, mutta velkoja Fortress Investment Group LLC antaa Jackon pitää Kaliforniassa sijaitsevat erikoislaatuiset tiluksensa.

Michael Jackson vältti sovinnolla huutokaupan, jossa oli määrä kerätä 24,5 miljoonaa dollaria hänen velkojensa maksuun. Jackson ei ole itse asunut tilallaan enää vuoden 2005 jälkeen. Neverlandin eläintarhan asukit ja huvipuiston laitteet on myyty jo aiemmin.