Billie Jean pidätettiin Michael Jacksonin ranchilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista kantautuu varsin mielenkiintoinen viihdeuutinen ainakin osallisten nimien suhteen. Michael Jacksonin omistaman Neverland-ranchin alueelta on nimittäin pidätetty tunkeilija, jonka nimi on Billie Jean Jackson.

Yksi poptähti Michael Jacksonin tunnetuimmista hiteistä on nimeltään Billie Jean, joten tunkeillut neitokainen lienee vaihtanut nimensä popparin kappaleen mukaan. Poliisit kutsuttiin Jacksonin tilalle maanantai-iltana, kun vartijat huomasivat luvattoman tunkeilijan tiluksilla.

Santa Barbaran poliisin saavuttua paikalle olivat turvamiehet jo saaneet otettua kiinni 60-vuotiaan Michael Jackson -fanin. Kiinni otettaessa nainen väitti olevansa Michael Jacksonin vaimo. Viranomaiset eivät kuitenkaan uskoneet tarinaa, vaan Billie Jean Jackson joutui pidätysselliin.