Anna Abreun hitti onkin kopio, kuuntele alkuperäinen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-tähti Anna Abreu laulaa radioissa parhaillaan Are You Ready -kappaleellaan, josta on muodostunut jo pienimuotoinen radiohitti. Viime vuoden parhaan naisartistin Emma-pystillä palkitun Abreun kappale on kuitenkin coverbiisi, eli levytetty jo aiemmin toisen artistin toimesta.

Kyseessä on Anna Abreulle muokattu versio australialaisen Shakaya-duon vuonna 2005 levyttämästä hitistä nimeltä Are You Ready. Se on siten tyylipuhdas coverkappale, vaikka asiasta ei olekaan julkisesti juuri kerrottu. Abreun kappaleen tekijätiedoissa on toki asianmukaisesti mainittu alkuperäisen kappaleen tekijät Daniel O’Donoghue ja Ruth Anne Cunningham.

Shakaya-duon muodostavat Simone Stacey ja Naomi Wenitong. Are You Ready -kappale nousi aikanaan Australian singlelistan sijalle 25. Alkuperäisen Are You Ready -kappaleen musiikkivideo löytyy YouTube-palvelusta tai tämän artikkelin alta.