Teräsbetoni suunnitteli diskausta Euroviisuista

Euroviisut · Stara.fi

Suomen edustajaksi Euroviisuihin valittu Teräsbetoni on todennut ennen viisufinaalia antamassaan haastattelussa suunnittelevansa diskausta Euroviisuista, mikäli yhtye valitaan Suomen edustajaksi Serbiaan. Kitaristit Arto Järvinen ja Viljo Rantanen kertoivat suunnitelmasta Voicen haastattelussa.

– Meillä on semmoinen suunnitelma, että jos Belgradiin asti lähtee niin se loppuu tappioon. Ei Belgradissa voi voittaa, ellei aivan jotain mystistä tapahdu, mutta mä en luottaisi nyt siihen.

– Homma menee sillai, että Suomen finaali voitetaan naks, ja sitten me keksitään joku keino millä meidät voidaan diskata sen jälkeen, niin meidän ei tarvitse lähteä Belgradiin häviämään ja me selviydytään voittajina.

Yhtyeen tiedetään heittävän ilmoille varsin sekavia lausuntoja, mutta siitä huolimatta diskauskommentti on erittäin kyseenalainen, vaikka se olisikin esitetty vitsinä. Voittonsa jälkeen yhtye ei ole kommentoinut mahdollisia diskaussuunnitelmia. Haastatteluvideo löytyy tästä!