Amy Winehousen kasvot karmeassa kunnossa, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse näyttää päivä päivältä surkeammalta. Taannoin uutisoitiin hänen vasemmassa poskessaan olleesta paiseesta, jonka kerrottiin syntyneen tähden tumpattua tupakan poskeensa. Nyt tilanne on pahentunut entisestään.

Tuoreessa kuvassa Amy Winehousen poskessa on havaittavissa pienen kolikon kokoinen tumma läiskä, joka lienee kyseinen palovamma. Posken lisäksi hänen kasvojensa muutkin alueet näyttävät olevan haavaumilla ja tavalla tai toisella tulehtuneita.

TMZ-julkaisun haastattelemien asiantuntijoiden mukaan Winehousen kasvoissa saattaa olla bakteeritulehdus tai pahimmassa tapauksessa jopa niin sanottu sairaalabakteeri MRSA. Sairaalabakteeri on vastustuskykyinen tavallisille antibiooteille, joten se on vaarallinen.

Katso kuva Amy Winehousen kasvoista tästä!