Idols-Agnesista kassaneiti – musiikkiura hiipumassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailussa vuonna 2005 finaaliin saakka selviytynyt Agnes Pihlava on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa musiikkirintamalla. Nykyisin hän työskenteleekin musiikin sijaan kassaneitinä Kampin kauppakeskuksessa.

7. päivää -lehden mukaan Agnes on toiminut kassaneitinä noin kolmen viikon ajan. Uudesta työstään huolimatta neitokainen käy edelleen myös laulukeikoilla. Idols-tähden musiikkiura ei ole kuitenkaan ottanut kovin vahvasti tuulta alleen, ja uran hiipumisesta kertoo omaa kieltään myös Agnesin äskettäin suljettu verkkosivusto.

Agnes Pihlava julkaisi When The Night Falls esikoislevynsä 27. syyskuuta 2006. Tuolloin Agnes iloitsi Staran haastattelussa unelmansa toteutuneen.

– Kasarihevi on mun ominta juttua, sillä se ei kuole koskaan. Unelmani on toteutunut. Saan laulamisesta aivan mielettömästi voimaa. Elämän mottoni kulkee nimellä “rakkautta ja enkeleitä” ja sama teema on myös ensimmäisellä levylläni. Asiat kääntyvät aina lopulta hyvin, Agnes itse totesi.