Horton

Elokuvat · Stara.fi

Horton on koko perheen animaatioseikkailu, jonka takana ovat menestyksekkään Ice Age -elokuvan tekijät. Elokuva kertoo Horton-nimisestä elefantista, joka elää leppoisaa elämää Noolin viidakossa. Eräänä päivänä hän kuulee ääniä pienessä pölyhiukkasessa ja alkaa tutkia asiaa.

Horton on varma, että hiukkasessa asuu kokonainen Huuvillen yhdyskunta pormestareineen ja asukkaineen, mutta häntä ei tietenkään uskota. Elefantin mielenterveyttä epäilevät viidakon asukit hätistelevät Hortonia tämän viedessä pölyhiukkasta turvaan vuoren huipulle.

Elokuvan perustarina on ihan osuva, mutta se jää vain keskinkertaiseksi pintaraapaisuksi. Ilmeisesti elokuvaa työstämässä on ollut Ice Age -elokuvan tuotantotiimi, mutta käsikirjoittajat ovat tuskin olleet samoja. Horton on leppoisa kohelluskomedia, jonka kaatuiluhuumori nauratti makeasti ainakin alle kymmenvuotiaita katsojia.

Genre: AnimaatioOhjaus: Jimmy Hayward & Steve MartinoEnsi-ilta: 21.3.2008Kesto: 1:28

Pisteet 3/5