50 Cent kaivoi verta nenästään lyömällä nyrkkeilysankaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu nyrkkeilytähti Floyd Mayweather Jr. ja hiphop-tähti 50 Cent ovat olleet jo pitkään ystäviä, ja he juhlivat vuosi sitten yhdessä Mayweatherin syntymäpäiviä Las Vegasissa. Nyrkkeilijä on myös käyttänyt 50 Centin musiikkia päästäkseen oikeaan ottelutunnelmaan ja opastanut Fiftyä tämän nyrkkeilyharjoituksissa.

Ehkä tästä syystä Fifty uskaltautui äskettäin kaivamaan verta nenästään lyömällä Floyd ”Pretty Boy” Mayweatheria, kun ystävykset olivat viettämässä iltaa. Kaksikko ajautui sanaharkkaan, koska Floyd oli ilmoittanut julkisesti Fiftyn saattavan hänet kehään, mutta hän ei ollut keskustellut asiasta artistin kanssa etukäteen. 50 Cent paljasti asian ensimmäisenä Hot97-radiokanavan haastattelussa.

Riidan päätteeksi Fifty iski Mayweather leukaan. Riita kuitenkin päättyi, kun muu seurue tuli väliin, mutta Mayweather ehti sitä ennen antaa kevyen iskun 50 Centin päähän korvan kohdalle. Välikohtauksesta huolimatta 50 Cent ja Floyd Mayweather Jr. ovat edelleen hyviä ystäviä. Alla olevalla videolla kuullaan 50 Centin versio tapahtumista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat