Amy Winehouse pidätetty nettivideon takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse on pidätetty tänään Lontoossa epäiltynä aikaisemmasta huumeiden hallussapidosta ja käytöstä. Artistin tiedottaja Chris Goodman vahvisti pidätyksen The Sun -lehdelle.

Goodmanin mukaan pidätys liittyy internetiin taannoin vuotaneeseen videoon, jossa Winehouse käyttää huumeita. Video on kuvattu Amyn kotona Pohjois-Lontoossa järjestetyissä juhlissa. Kuvamateriaalissa Amy Winehouse nähdään käyttämässä huumepiippua.

Brittipoliisi ei ole tapansa mukaan kertonut pidätetyn nimeä, mutta on kuitenkin vahvistanut pidättäneensä tapauksesta 24-vuotiaan naisen. Tiedottajan mukaan Amy ilmoittautui itse poliisille aiemmin tänään.

– Amy Winehouse meni vapaaehtoisesti lontoolaiselle poliisiasemalle, jonne hän oli sopinut tapaamisen. Hänet pidätettiin kuulusteluja varten ja hän on yhteistyöhaluinen. Tapaus liittyy aiemmin tänä vuonna poliisille toimitettuun videoon, Goodman kertoi julkaisemassaan tiedotteessa.