Hiphop-moguli nyrkillä tajuttomaksi, katso kuvat ja video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-moguli Suge Knight joutui lauantaina tappeluun Hollywoodissa sijaitsevan yökerhon edustalla. Death Row Records -yhtiön perustaja tunnetaan kovaotteisena miehenä, mutta nyt hän kohtasi voittajansa.

90-luvun lopulla vuosien ajan vankilassa istunut Knight joutui sanaharkkaan toisen miehen kanssa. Mies ehti iskeä Sugea yhden kerran leukaperiin ennen kuin tämän ryhmä pahoinpiteli miehen. Isku riitti kuitenkin kaatamaan levymogulin tajuttomana kanveesiin. Hän heräsi vasta minuuttien kuluttua.

Knight oli aikoinaan paikalla, kun Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa. Hän haavoittui välikohtauksessa päähän. Lauantaina Suge selvisi hieman lievemmillä vammoilla, mutta hänen itsetuntonsa lienee saanut suuren kolhun. Katso tilanteesta kuvat tästä ja video tästä!

Homoparin adoptoimana Comptonissa Los Angelesissa varttunut Suge Knight on ollut tärkeä tekijä lukuisten hiphopin supertähtien uralla. Hän on ollut mukana vaikuttamassa esimerkiksi Dr.Dren, Tupacin ja Snoop Doggin uralla.