Amy Winehouse näyttää ihmisrauniolta, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse selvisi toissapäivänä taas yhdestä rikostutkinnasta ilman syytettä, kun poliisi päätti lopettaa hänen huumevideonsa tutkinnan. Tiedon saatuaan poppari suuntasi juhlimaan juuri vankilasta vapautuneen Pete Dohertyn kanssa.

Dohertyn Babyshambles-yhtyeen keikan jälkeen sekopääparin meno olikin varsin railakasta, ja päihteet tekivät kauppansa. Virallisesti naimisissa Blake Fielder-Civilin kanssa edelleen oleva Winehouse kuvattiin varsin läheisissä tunnelmissa Dohertyn kanssa. Fielder-Civil istuu tosin edelleen vankilassa.

Molemmat narkkaripopparit näyttävät kuvissa todellisilta ihmisraunioilta, ja jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä moisen ulkonäön syistä. Katso kuvia Amyn ja Peten sekoilusta tästä: Kuva 1, kuva 2, kuva 3 ja kuva 4.