Huippumalli haussa -voittajaa haukutaan lihavaksi, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan televisioruuduissa suomalaisena versiona pyörivä Huippumalli haussa -realityohjelma on saanut uuden voittajan Yhdysvalloissa. Tuorein America’s Next Top Model voittaja on floridalainen 20-vuotias Whitney Thompson.

Thompson on yllättäen ensimmäinen ”plus-kokoinen” malli, joka on selviytynyt suositun kilpailun voittajaksi. Tämä on aiheuttanut erikoisen kritiikkiaallon, mutta myös paljon positiivisia kommentteja. Kriitikot toteavat voittajan olevan liian lihava, mutta monien mielestä hän palauttaa ihmiset nollakoon ihannoimisesta takaisin normaalikokoisiin naisiin.

Monet uskovat, että kyseessä oli ohjelman emännän Tyra Banksin juoni, ja että voittaja oli päätetty kulissien takana jo ennen kilpailun alkamista. Jotkut ovat jopa väittäneet, ettei Whitney koskaan edes hakenut kilpailuun, vaan hänet pyydettiin mukaan. Whitney Thompson nähdään alustavien tietojen mukaan Seventeen-lehden heinäkuun numeron kannessa. Katso Thompsonin kuvat tästä ja video artikkelin alta.