Teräsbetonin metalli herätti viisuyleisön!

Euroviisut · Stara.fi

Tänä iltana Belgradissa, Serbiassa, järjestetään vuoden 2008 Euroviisujen ensimmäinen semifinaali, jossa 19 maata ja kappaletta kisailee finaalipaikasta. Semifinaalissa nähtiin tänään myös Suomen edustajana Teräsbetoni-yhtye.

Teräsbetoni erottui muihin kappaleisiin nähden selvästi räväkämmän musiikkityylinsä osalta. Kepeä viisupoppi oli kaukana yhtyeen Missä miehet ratsastaa -metallirallista. Lordin jalanjäljillä viisuissa kulkeva Teräsbetoni onnistui ainakin herättämään Alankomaiden esityksen puuduttaman viisuyleisön, ja esitys saikin raikuvat aplodit.

Suomen esityksessä oli mukana selvästi muita kilpailijoita enemmän valotekniikkaa ja kaiken lisäksi myös runsaasti pyrotekniikkaa. Esitys erottuikin edukseen perinteisten itku- ja poppiviisujen lomassa. Lisäksi Suomen Euroviisu laulettiin nyt ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen suomenkielellä.

Tänään jatkoon selviytyy kymmenen kappaletta. Toinen semifinaali nähdään torstaina 22. toukokuuta ja Euroviisujen finaali järjestetään lauantaina 24. toukokuuta.