Teräsbetonin miehet ratsastivat viisufinaaliin!

Euroviisut · Stara.fi

Tänään kisattiin vuoden 2008 Euroviisujen ensimmäinen semifinaali, jossa 19 maata ja kappaletta tavoitteli jatkopaikkaa. Mukana oli myös Suomen edustajana Teräsbetoni kappaleellaan Missä miehet ratsastaa.

Yhtyeen esitys erottui viisuehdokkaiden joukosta räväkkänä metallirallina. Ensimmäisestä semifinaalista jatkoon äänestettiin kymmenen maata. Jatkoon pääsi tietenkin Suomi, ja Suomen lisäksi myös muiden muassa Kreikka, Romania, Bosnia ja Herzegovina, Israel, Venäjä, Azerbaizan, Armenia, Puola sekä Norja.

Suoraan finaaliin ovat tiensä jo aiemmin selvittäneet muiden muassa Saksa, Iso-Britannia, Ranska, Espanja ja isäntämaa Serbia. Serbiassa järjestettävien Euroviisujen toinen semifinaali nähdään ensi torstaina 22. toukokuuta ja finaali lauantaina 24. toukokuuta.