Viisujännitys tiivistyy – miten käy Teräsbetonin?

Euroviisut · Stara.fi

Suomalainen viisuyleisö jännittää tänä iltana omiensa puolesta, kun Teräsbetoni edustaa Suomea Belgradissa, Serbiassa, järjestettävien Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa.

Suomen edustuskappale Missä miehet ratsastaa kisaa tänään numerolla 16. Yhteensä mukana on nyt 19 maan edustuskappaleet, joista kymmenen parasta selviytyy finaaliin. Suomen kilpailukappaletta ei voi äänestää Suomesta.

Tällä viikolla kisojen ennakkosuosikiksi on veikattu useimmiten Ruotsin viisua, joka ei ole lainkaan mukana tämän illan karsintalähetyksessä. Ohjelman juontavat Jaana Pelkonen ja Mikko ”Peltsi” Peltola. Kommentaattorina toimii Asko Murtomäki.

Euroviisujen toinen semifinaali nähdään torstaina 22. toukokuuta kello 22.00 alkaen. Suomella ei ole silloin mukana kilpailukappaletta. Varsinainen viisufinaali järjestetään lauantaina 24. toukokuuta.