Madonna paljasteli vahingossa Cannesissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hard Candy -albuminsa äskettäin julkaissut supertähti Madonna on parhaillaan vierailemassa Cannesin elokuvajuhlilla. Urallaan lukuisia kertoja erilaisin tavoin kohua aiheuttanut Madonna onnistui jälleen aiheuttamaan kohua.

I Am Because We Are -elokuvan ensi-iltaan saapuneen popparin musta asu oli nimittäin osin läpikuultava, ja punaisella matolla poseeratessaan hän tuli vahingossa paljastaneeksi rintansa asun läpi. Osasyyllinen paljastukseen oli hänen valahtaneet rintaliivinsä, joten tarkoituksella poppari ei rintavarustustaan esitellyt.

Elokuussa 50 vuotta täyttävän Madonnan vartalo lienee jo nähnyt parhaat päivänsä, mutta tiukasti treenaava supertähti on fyysisesti edelleen ensiluokkaisessa kunnossa jo kiertueensakin takia.

Katso kuvat tästä!