Elisha Cuthbert nakuili jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun 24-televisiosarjan tähti Elisha Cuthbert on viime aikoina nähty usein bikinikuvissa, kun tähti on kuherrellut rantatunnelmissa yhdessä jääkiekkoilija-poikaystävänsä kanssa. Elisha paljastelee myös Maxim-lehden sivuilla.

Lehden toukokuun numerossa Elisha Cuthbert nähdään tyylikkäässä kuvassa yläosattomissa, mutta intiimit paikat jäävät vielä piiloon. Elisha on toki poseerannut aiemminkin rohkeissa kuvissa ja nakuillut myös valkokankaalla.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään pian CBS-kanavan uuden Ny-Lon -sarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert näyttelee sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.

Katso Elishan Maxim-kuva tästä!