Tässä ovat Michael Jacksonin lapset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson sai aikanaan perheenlisäystä tavalla, joka kyseenalaistettiin varsinkin mediassa. Viime aikoina Jacko on nähty usein viettämässä vapaa-aikaa lastensa kanssa, mutta heidän kasvonsa on pidetty visusti salassa paparazzeilta.

Äärimmäisen suojattua elämää viettäneet lapset on nyt ikuistettu ensimmäisen kerran ilman naamareita tai huiveja. Daily Mail -lehden julkaisemissa kuvissa nähdään kolme aivan tavallisen näköistä lasta, jotka kuvattiin Las Vegasissa sijaitsevassa kirjakaupassa.

Tytär Paris sekä pojat Prince ja Blanket ovat joidenkin tietojen mukaan joutuneet varttumaan ilman perheen ulkopuolisia ystäviä, ulkopuolista koulua sekä myös ilman äitiä. Lapset kävivät huvittelemassa jopa Disneylandissa maskeihin ja lippalakkeihin verhottuina.

Tuoreiden kuvien myötä viihdelehdissä on alettu arvuutella lasten biologisen isän henkilöllisyyttä. Tässä vaiheessa mikään ei viittaa siihen, että lasten isä ei olisi Michael Jackson, mutta monien mielestä se ei kuitenkaan kuulosta uskottavalta. Katso kuvat Jacksonin lapsista tästä!