Sinkkuelämää-elokuvalle kaavaillaan jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikolla ensi-iltansa saava Sinkkuelämää-televisiosarjan elokuvaversio on saamassa mahdollisesti jatkoa. Yksi elokuvan päätähdistä, Sarah Jessica Parker, on jo kertonut olevansa käytettävissä myös uuteen elokuvaan.

43-vuotias Parker tosin kertoi olevansa mukana vain jos hän löytää projektille aikaa näyttelemisen ja äitiyden täyttämästä kalenteristaan. Sarah Jessicalla on näyttelijämiehensä Matthew Broderickin kanssa James Wilkie -niminen poika.

– Teidän pitää pyytää lupa pojaltani. Hänen pitää antaa minulle lupa olla niin ahkera. Tämän elokuvan teko kesti kaksi vuotta, ja olin sinä aikana paljon poissa kotoa, joten nyt minä vietän aikaa poikani kanssa, Sarah Jessica Parker kertoi Today on Thursday -ohjelman haastattelussa.

Sinkkuelämää-elokuva on tähän mennessä saanut varsin sekalaisia arvosteluja, joten sen menestys elokuvateattereissa ei ole vielä varmaa. Myös Parker totesi, että mahdollisen jatko-osan tekeminen riippuu ensimmäisen elokuvan menestyksestä.