Amy Winehousen kasvot karmeassa kunnossa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä päihdeongelmiensa vuoksi otsikoissa viime aikoina ollut laulaja Amy Winehouse käväisi eilen tukemassa aviomiehestään Blake Fielder-Civilia tämän oikeudenkäynnissä Lontoossa.

Amy vietti yli tunnin oikeussalissa, jossa hänen miehensä syytteitä käsiteltiin. Fielder-Civilia syytetään miehen pahoinpitelystä sekä oikeuden toteutumisen estämisestä, Daily Mail -julkaisu kertoo.

Winehouselle oli varattu oikeussalissa koko eturivi. Miehelleen läsnäolollaan tukea antanut neito ei kuitenkaan jaksanut istua salissa koko oikeudenkäyntiä, vaan poistui paikalta 80 minuutin jälkeen, vaikka syytteiden käsittely oli vielä kesken.

Winehousen ja Fielder-Civilin suhteen vahvuutta on mediassa epäilty. Laulaja on monesti saapunut vankilaan niin pahasti myöhässä, että tapaamisaika on ehtinyt jo päättyä. Nainen on lisäksi useasti jättänyt tapaamisoikeuden kokonaan käyttämättä.

24-vuotias Winehouse kuvattiin eilen talonsa edustalla matkalla oikeustalolle. Siistiin siniseen mekkoon pukeutunut laulaja ei meikistä huolimatta pystynyt peittämään huonoa ihoaan, vaan kuvat paljastavat naisen kärsivän yhä pahoista iho-ongelmista. Winehousen päihteidenkäyttö ja epäterveellinen elämäntapa näkyvät yhä enemmän naisen kasvoissa ja vartalossa.

Kuvia Amy Wihehousen kasvoista voi nähdä täältä!