Seksikäs Marisa Miller alusvaatekuvissa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller sai äskettäin kunnian poseerata arvostetun Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa. Bikinimarkkinoiden tämän hetken kuumin nimi nähdään nyt keikistelemässä myös videolla.

Maxim-lehden äänestyksessä viime vuoden kuumimmaksi naiseksi äänestetty kaunotar nähdään kyseisellä videolla juuri samaisen lehden alusvaatekuvauksissa. Kyseinen video löytyy tästä tai artikkelin alta.

Aiemmin Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Nykyisin Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.