Sex And The City – Sinkkuelämää

Elokuvat · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen televisiosarja Sinkkuelämää on viimein päätynyt myös valkokankaalle. Elokuvassa saadaan seurata kahden ja puolen tunnin ajan televisiosarjasta tuttujen hahmojen seikkailuja rakkauden vaihtelevilla pelikentillä.

Elokuva keskittyy aikaan neljä vuotta televisiosarjan päättymisen jälkeen. Nyt Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Catrall), Miranda (Cynthia Nixon) ja Charlotte (Kristin Davis) ovat jo aikuisia naisia, jotka näkevät kukin parisuhteen ja erityisesti avioliiton varsin erilaisesta näkökulmasta. Juuri avioliitossa onkin elokuvan tarinan punainen lanka. Myös sarjan miehet Steve (David Eigenberg) ja Kiho (Chris Noth) ovat pienissä, mutta tärkeissä rooleissa leffan tarinassa.

Kokonaisuutena elokuva on 2,5 tunnin pituinen yhdistelmä brändiesittelyä ja muotinäytöstä. Iso osa elokuvan budjettia vaikuttaakin katetun häpeilemättömällä tuotesijoittelulla, joka kuluu toki asiaan. Toki elokuvaan saadaan tuotemerkkien välissä myös varsinainen tarina, joka on löyhä, mutta merkityksellinen opetus rakkaudesta, romantiikasta, luottamuksesta ja erityisesti anteeksiannosta.

Elokuvalla on niin sanotut ”hetkensä” myös komediallisessa mielessä, sillä se tarjoaa muutamaan otteeseen mehevät naurut. Tuttuun tapaan tietenkin pääosin alapään juttujen varjolla. Elokuvan musiikki on valittu erittäin ammattitaidolla ja se tukee hyvin valkokankaan tunnelmia ja ajanjaksoja. Näyttelijäsuoritukset ovat täsmälleen sitä mitä sarjan fanit odottavatkin, joten niistä ei sen enempää.

Kokonaisuutena Sex And The City – Sinkkuelämää on saatu muokattua erittäin onnistuneesti valkokankaalle, ja tuloksena on häpeilemätöntä luksusta, draamaa ja ilon kyyneleitä samassa paketissa. Tälle tarvitaan jatko-osa.

Genre: Romanttinen draamakomediaOhjaus: Michael Patrick KingPääosissa: Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris NothEnsi-ilta: 06.06.2008Kesto: 2:28

Pisteet 4/5