Amy Winehousen aviomies tilasi rokkarin pahoinpitelyn?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehousen vankilassa istuva aviomies Blake Fielder-Civil on The Sun -lehden tietojen mukaan yrittänyt palkata miehen hakkaamaan muusikko Pete Dohertyn. Mustasukkainen Fielder-Civil epäili Winehousen pettävän häntä Dohertyn kanssa, joten mies on tarjonnut vankitoverilleen 20.000 puntaa rahaa, jotta tämä hankkisi jonkun hakkaamaan Dohertyn.

Fielder-Civil oli sanonut nyt jo vapautuneelle vankitoverilleen tietävänsä, missä Doherty asuu ja tahtovansa jonkun menevän tämän asunnolle hakkaamaan tämän kunnolla. Kyseinen vankitoveri kertoi asiasta myös poliisille, mutta virkavalta jätti asian sikseen.

Fielder-Civil uskoi lisäksi vaimonsa huumeongelman olevan Dohertyn syytä, sillä mies uskoi Dohertyn hankkivan vaimonsa käyttämät huumeet. Pete Doherty on itsekin huumeidenkäyttäjä ja ollut toistuvasti otsikoissa sekoilujensa vuoksi. Parhaiten mies ehkä muistetaan Kate Mossin entisenä poikaystävänä.