Mitä tapahtui Las Vegas -tähden huulille? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävän Las Vegas -televisiosarjan tähti Nikki Cox on kuvattu Hollywoodin kaduilla miehensä Jay Mohrin kanssa ja pariskunnan koiran kanssa. Kuvat ovat aiheuttaneet ihmetystä, sillä niissä Nikkin huulet näyttävät paisuneen räjähdyspisteeseen.

Kymmenvuotiaasta saakka näytellyt 30-vuotias Nicole Avery Cox on naimisissa koomikko-näyttelijä Jay Mohrin kanssa. Las Vegas -sarjassa Cox näyttelee Mary Connellin rooli, ja sen lisäksi hän on näytellyt muiden muassa sarjoissa Baywatch, Aavekuiskaaja, General Hospital ja Blossom. Cox on nähty myös valkokankaalla, tosin vain pienissä sivuosissa esimerkiksi elokuvissa Pähkähullu professori ja Terminator 2.

Katso kuvat Nikkin huulista tästä ja vertaa niitä vaikkapa tähän kuvaan.