Jättifestarin lipunmyynti takkuilee – Jay-Z pääesiintyjänä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla Britanniassa järjestettävä Glastonburyn jättifestivaali alkaa jo parin päivän päästä, mutta lipuista on osa vielä myymättä. Tilanne on sikäli harvinainen, että tapahtuman liput myydään lähes aina loppuun jo pitkälti etukäteen. Viimeksi lippuja on jäänyt myytäväksi portilla vuonna 1990, The Mirror kertoi.

Glastonburyn artistikiinnitykset ovat saaneet tänä vuonna harvinaisen paljon kritiikkiä osakseen. Esimerkiksi Oasis-yhtyeen Liam Gallagher on todennut julkisesti, että hiphop-tähti Jay-Z:n kiinnittäminen rockfestivaalin pääesiintyjäksi oli suuri virhe. Jay-Z itse on puolustellut paikkaansa sillä, että festivaalien pitää uusiutua.

Lounais-Englannissa järjestettäville kolmepäiväisille festivaaleille odotetaan yhteensä noin 134.000 kävijää. Tilanne on mielenkiintoinen myös siksi, että Jay-Z oli myös Porissa juhannuksena järjestetyn RMJ-festivaalin pääesiintyjä, ja myös täällä tapahtuman lipunmyynti alitti odotukset selvästi. Glastonburyssä on toki mukana muutenkin varsin sankka tähtijoukko.

Paikalle on tämänhetkisten tietojen mukaan saapumassa myös vakavasti sairas Amy Winehouse, jonka esiintymisen ajan lavan vieressä päivystää popparia varten oma ambulanssi.