Jay-Z puolustelee paikkaansa rockfestarin pääesiintyjänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Porin RMJ-festivaalin pääesiintyjänä lauantaina nähty amerikkalainen hiphop-tähti ja tuottaja Jay-Z nähdään pian myös legendaarisen Glastonburyn rockfestivaalin pääesiintyjänä.

Hiphop-tähden kiinnityksestä rockfestivaalin yhdeksi pääesiintyjistä on nyt noussut rock-väen keskuudessa kohu. Esimerkiksi Oasis-yhtyeen Noel Gallagher on julkisesti todennut, että järjestäjien valinta on väärä. Myös Jay-Z on ottanut osaa keskusteluun toteamalla koko keskustelun olevan naurettavaa.

– Tämä on naurettavaa. Kuinka tapahtuma voisi kehittyä, jos se ei uusiudu ja ota mukaan jotain uutta? En ole koskaan aiemmin kokenut mitään tällaista. Nyt on vuosi 2008, eikä maailmalla ajatella enää noin vanhanaikaisesti, Jay-Z totesi BBC Radio Onen haastattelussa.

Myös Suomessa on keskustelteltu hieman samansuuntaisesti Jay-Z:n kiinnityksestä RMJ:n pääesiintyjäksi, sillä tapahtuma kärsi pahasta yleisökadosta. Poriin odotettiin 120.000 kävijää, mutta lopulta paikalla oli vain 79.000 juhlijaa.