Orlando Bloom ja supermalli-tyttöystävä nakuilivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-hurmuri Orlando Bloom ja hänen australialaissyntyinen supermalli-tyttöystävänsä Miranda Kerr viettävät parhaillaan aurinkolomaa Kanariansaarilla Espanjassa. Pariskunta ei ilmeisesti pidä juurikaan rusketusraidoista, sillä he palvovat aurinkoa varsin vähissä vaatteissa.

Maailmankuulu 25-vuotias alusvaatemalli Miranda Kerr on nähty aiemmin poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa, mutta tuoreissa paparazzikuvissa hän ottaa aurinkoa yläosattomissa. Samalla hotellihuoneen ikkunasta vilahtelee myös Orlando Bloomin paljas peppu. Katso kuvat tästä!

Kanariansaarille julkkisparin on tuonut Las Palmasissa järjestetty Moda Calida -muotinäytös, jossa Miranda esiintyi viime viikolla. Kuvia muotinäytöksestä löytyy tästä! Urallaan Miranda Kerr on nähty myös sivuosassa How I Met Your Mother -sarjassa, jossa äskettäin vieraili kahteen otteeseen myös poptähti Britney Spears.