Amy Winehouselle rakennettiin festareille sairaalahuone

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viikon ajan sairaalassa vakavan keuhkosairauden takia ollut Amy Winehouse esiintyy tänä viikonloppuna Nelson Mandelan syntymäpäivillä ja Glastonburyn jättifestivaaleilla. Suoraan sairaalasta keikoille saapuvalle popparille on rakennettu backstagelle oma yksityinen sairaalahuone.

Winehousen vakavan sairauden takia molemmissa tapahtumissa on myös sairaanhoitohenkilökuntaa valmiina hoitamaan popparia, The Mirror kertoo. Äkillisiä tilanteita varten esiintymislavojen läheisyyteen on rakennettu huoneet, jotka on varustettu sairaalalaitteistolla ja esimerkiksi hierontapöydällä.

Tämän lisäksi tapahtumajärjestäjät ovat korvanneet Amy Winehousen omasta takahuoneesta alkoholijuomat virvoitusjuomilla, makeisilla ja hedelmillä.