Amy Winehouse yllätti Mandelan juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amy Winehouse palasi eilen keikkalavoille Nelson Mandelan syntymäpäivillä, jossa nähtiin Winehousen lisäksi muutenkin massiivinen tähtikattaus. Amy esitti juhlissa yhteensä neljä kappaletta.

Vakavasti sairas Winehouse yllätti juhlakansan esiintymällä konsertissa varsin hyvinvointisena ja terveen oloisena esittäessään omalla esiintymisvuorollaan hittikappaleensa Rehab ja Valerie. Omien kappaleiden lisäksi Amy esitti duettona yhdessä Jerry Dammersin kanssa tämän 80-luvulla kirjoittaman kappaleen Free Nelson Mandela.

Amy oli mukana vielä Nelson Mandelalle omistetussa Happy Birthday -kappaleessa yhdessä muiden konsertin tähtien kanssa. Nimekkäässä kuorossa olivat mukana myös muiden muassa Will Smith vaimoineen, Geri Halliwell, Leona Lewis ja Annie Lennox. Konsertilla kerättiin rahaa Mandelan 46664-hyväntekeväisyyskampanjaan.

Tänään Amy Winehousen on määrä esiintyä Glastonburyn festivaalissa yhtenä pääesiintyjistä.