Amy Winehouse löi faniaan festarikeikalla, katso kuvat ja video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse kykeni sairastumisestaan huolimatta esiintymään viikonloppuna molemmilla sovituilla keikoillaan. Perjantaina hän nousi lavalle Nelson Mandelan syntymäpäivillä ja lauantaina Glastonburyn jättifestivaaleilla.

Odotuksiin nähden erittäin hyvinvoivan oloisena esiintynyt Amy Winehouse sai Glastonburyssä aikaan myös pienen konfliktin, kun hän laskeutui lavalta yleisön eteen esiintymisensä loppupuolella. Silminnäkijöiden mukaan fani yritti tarttua popparin hiuksiin, jolloin tapauksen huomannut Amy löi faniaan. Myös Winehousen tiedottaja vahvisti tapahtuneen The Sun -lehdelle.

Tilanne tallentui myös televisiokameroille, mutta niissä ei nähdä lainkaan fanin yritystä tarttua tähden hiuksiin. PÄIVITYS: Katso kuvat ja video tapauksesta tästä!

Amy Winehouse esiintyi noin tunnin ajan ennätysmäiselle yleisölle. Kyseessä oli hänen ensimmäinen julkinen keikkansa Britanniassa seitsemään kuukauteen, ja esiintymistä oli saapunut katsomaan huimat 75.000 katsojaa. Järjestäjien mukaan alueella ei ole koskaan aiemmin ollut samaan aikaan näin suurta yleisömerta.