Stara.fi Podcast 95 – Irina

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Emma-gaalassa poptähti Irina, joka odottaa parhaillaan perheenlisäystä, mutta siitä huolimatta uskaltautuu kevään mittaan parin kuukauden kiertueelle. Irina kertoo odotuksestaan ja uransa jatkosuunnitelmista lapsen saannin jälkeen.

Parhaan naisartistin palkinnon ehdokkaana oleva Irina kertoo suuntaavansa jo syksyllä studioon työstämään seuraavaa albumiaan. Lastenlevyä ei välttämättä ole tulossa, mutta musiikkilinja voi hieman päivittyä seuraavalle levylle. Haastattelussa Irina muistelee myös upean viime vuoden kohokohtia keikkarintamalla ja levymyynnissä.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.