Gym Class Heroes -laulaja pidätettiin kesken keikan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gym Class Heroes -yhtyeen konsertti keskeytyi erikoisella tavalla tiistaina St. Louisissa, kun poliisi saapui paikalle ja pidätti yhtyeen laulajan Travis McCoyn.

Hänet pidätettiin samaisella keikalla tapahtuneesta pahoinpitelystä epäiltynä, People uutisoi.

– Joku yleisöstä huusi Travisille rasistisia kommentteja. Travis kutsui miehen lavalle tarkoituksenaan keskustella hänen kanssaan. Tarkoituksena ei missään nimessä ollut minkäänlainen fyysinen kontakti, yhtyeen manageri kertoi.

– Travis auttoi miestä nousemaan lavalle vetämällä häntä kädestä ylöspäin, kun mies yllättäen löi Travisia polven alueelle. Travis joutui puolustautumaan, ja siinä tilanteessa syntyi tappelu.

Rolling Stone -lehden mukaan Travis McCoy pahoitteli tapahtunutta heti tilanteen rauhoituttua. Hän pyysi yleisöltä anteeksi, mutta samalla myös puolusteli pahoinpitelyään. Travis totesi, että jos joku haukkuu häntä, niin hänen pitää lyödä haukkujaa mikrofonilla päähän. Poliisi pidätti Travisin ja päästi hänet myöhemmin vapaalle 500 dollarin takuita vastaan.