The Ark sai Ruisrockin sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevan Ruisrockin lauantain pääesiintyjiin lukeutuva ruotsalainen The Ark esiintyi eilen illalla Ruissalon Niittylavalla. Näyttävän Abba-parran itselleen kasvattanut yhtyeen keulahahmo Ola Salo esiintyi tiukassa kullanvärisessä asussa.

Ruotsin taannoinen euroviisuedustaja sai Ruissaloon saapuneen juhlakansan tutuilla hiteillään sekaisin siinä määrin, että illan virallinen pääesiintyjä HIM sai tehdä kovasti töitä saavuttaakseen saman tunnelman. Heti The Arkin setin aluksi myös rannikkovartiosto suoritti festivaalialueella tyylikkään matalan ylilennon Dornier-valvontakoneellaan.

Lauantaina paikalla oli järjestäjien mukaan peräti 30.000 ihmistä, eli lauantai oli loppuunmyyty. Tapahtuma on sujunut rauhallisesti ja poliisi onkin ollut harvinaisen voimakkaasti läsnä festivaalialueella. Sunnuntain lippuja on vielä jäljellä.