Amy Winehouse kävi käsiksi henkivartijaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on kävi pari viikkoa sitten faninsa kimppuun kesken esiintymisensä Glastonburyn festivaaleilla. Tiistaina tähden raivoa sai maistaa fanin lisäksi myös hänen turvamiehensä.

Kuvasarjassa näkyy kuinka raivosta kihissyt poppari astui sisään taloon, jonka ovea hänen turvamiehensä piti avoinna. Amyn mielestä mies oli ilmeisesti hänen tiellään, sillä hän työnsi väkivaltaisesti kätensä tämän kasvoihin ja työnsi miehen pois tieltään. Ennen tätä Amy oli potkaissut paikalla ollutta valokuvaajaa.

Katso kuvat tästä!

Äskettäin Amy Winehouse pyörtyi kotonaan Lontoossa ja kiidätettiin sairaalaan. Hänen todettiin kärsivän vakavasta keuhkotaudista, johon ei ole parannuskeinoa. Sittemmin Amy palasi esiintymislavoille Nelson Mandelan syntymäpäivillä ja Glastonburyn festivaaleilla.