Basshunter menestyy jälleen listoilla, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen dancetähti Basshunter teki taannoin todellisen yllätyksen nousemalla Britannian arvostetun singlelistan kärkeen ja pitämällä ykkössijaa hallussaan peräti viiden viikon ajan.

Tuolloin kappaleena oli Boten Anna -hitin englanninkielinen versio Now You’re Gone, jota myytiin saarivaltiossa yli 400.000 kappaletta. Single piti takanaan muiden muassa Britney Spearsin ja Rihannan hitit. Nyt tuo upea suoritus on määrä uusia kappaleella All I Ever Wanted.

Single on jo ehtinyt nousta Irlannin singlelistan ykköseksi pitäen takanaan muiden muassa Coldplayn, Rihannan, Kid Rockin ja Chris Brownin kappaleet. Mikäli menestys on sama myös brittilistalla, voidaan Basshunterin kappaleesta vielä leipoa myös kesän virallinen ykköshitti. Tällä hetkellä kappaleen listasijoitus on Britanniassa kolmas, jolle sijalle se nousi viime viikolla suoraan.