Pianon 5-vuotias lapsinero löytyi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Koreasta on löytynyt varsinainen lapsinero, kun sokea viisivuotias Yoo Ye Eun osallistui paikallisen televisiokanavan Star King -kilpailuun. Kolmivuotiaana täysin ilman opetusta pianonsoiton aloittanut nuori tähti osaa soittaa minkä tahansa kappaleen kertakuulemalta.

Lapsitähti yllätti myös adoptiovanhempansa soittamalla Fur Elisen kokonaisuudessaan pianolla kuultuaan sen vain kerran tietokoneelta. Pienokainen sai nopeasti kansainvälistäkin julkisuutta, kun paikallinen verkkosivusto Pandora TV julkaisi videon. Ohjelma esitettiin Koreassa 3. maaliskuuta 2007.

Viisivuotiaaksi Mozartiksi nimetty Yoo Ye Eun on ohjelman jälkeen kutsuttu esiintymään jo muiden muassa Singaporen pääministerille ja Britannian Talent-kilpailun voittaneelle Connie Talbotille, Daily Mail puolestaan uutisoi.

Katso video tästä tai artikkelin alta.