The Rasmus julkaisee uuden levyn syyskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye The Rasmus julkaisee uuden Black Roses -albuminsa Suomessa 24. syyskuuta. Kansainvälisesti levy julkaistaan 26. syyskuuta.

Black Roses -albumin ensimmäinen single Livin In A World Without You julkaistaan Suomessa 10. syyskuuta. Single on saatavilla kolmessa eri formaatissa: digitaalisesti, sekä kaksi kappaletta sisältävänä CD-singlenä ja neljän kappaleen maksisinkkuna. Livin In A World Without You -kappale on The Rasmuksen ja tuottaja Desmond Childin käsialaa ja se saa ensisoittonsa radiossa 25. heinäkuuta.

Kappaleen musiikkivideo kuvattiin Niclas Frondan ohjauksessa Tukholmassa heinäkuun alussa. Fronda on aikaisemmmin ohjannut kolme The Rasmuksen musiikkivideota: In my Life, In the Shadows (crow version) sekä Funeral Song. Uusi video valmistuu näytettäväksi elokuun alussa.

Black Roses -albumin kappalelista:

1. Livin In A World Without You

2. Ten Black Roses

3. Ghost Of Love

4. Justify

5. Your Forgiveness

6. Run To You

7. You Got It Wrong8. Lost And Lonely

9. The Fight

10. Dangerous Kind

11. Live Forever